Broccolisuppe er en fyldig og cremet suppe der kan spises hele året. Den fungerer godt som både forret og hovedret og så er den bare super sund og fyldt med grøntsager.
Jeg har her valgt at servere den med lidt lækkert pizza inspireret brød med gode friske tomater og frisk rosmarin. Find opskriften her
Det skal du bruge:
4/6 personer
- 1 broccolihoved
- 1 porre
- 2 håndfulde kartofler
- 1 løg
- 1 terning grøntsagsbouillon
- 1 dl fløde
- 2 dl vand
- salt og peber
- lidt sukker
- stærk chilisovs eller tabasco
Sådan gør du:
Rens broccoli, porre og kartofler grundigt. Skær det hele i grove stykker og bring det i kog sammen med et groft skåret løg, i let saltet vand. Lad det koge i 15 min.
Kom grøntsagerne i en foodprocessor og blend det sammen med fløden. Opløs bouillonen i 2 dl af grøntsags vandet. Tilsæt vandet til suppen. Tilsæt 2 spsk. Tabasco. Tilsæt 1 tsk. Sukker og smag til med salt og peber.
Lad det hele blende til en ensartet konsistens og server med det samme.
God appetit!