De bedste chokolade brownies

De bedste chokolade brownies

Jeg har længe forsøgt at knække koden til de perfekte brownies. Ja det lyder spøjst da der findes tusindvis af opskrifter på brownies, men indtil nu har jeg ikke været helt tilfreds, og de få gange jeg har, er jeg kommet til at smide opskriften væk, men nu har jeg fundet den perfekte opskrift og den skal da deles!

De her brownies er fyldt med rigtig chokolade, rigeligt med smør og masser af sukker, så de er bestemt ikke sunde! Men hey hvornår er brownies også det? De bedste brownies er efter min mening bløde og cremede inde i, kårde og knasende på toppen, syndefulde og lige til at blive afhængig af. Alt dette beskriver disse brownies, så det er bare med at komme i gang med at bage og nyde de lækre brownies med lidt is eller til en god kop kaffe!

Opskriften er inspireret af Claus Meyers brownieopskrift.

Det skal du bruge:
16-20 brownies

  • 5 æg
  • 380g sukker
  • 130g smør
  • 250g chokolade 70%
  • 65g hvedemel
  • 2 spsk. kakaopulver
  • 1/3 tsk. bagepulver
  • 1/3 tsk. salt

Sådan gør du:

Bland mel, kakaopulver, bagepulver og salt i en skål og sæt det til side. Smelt smør og chokolade i en gryde ved svag varme.

Pisk æg og sukker let luftigt og kom chokoladeblandingen i. Sigt herefter de tørre ingredienser i chokoladeblandingen og rør til en ensartet kagedej.

Bag dine brownies ved 170 grader varmluft i 40 min. De skal gerne være lidt våde inden i. Nyd dem afkølede. Dine brownies kan snildt holde sig et par uger i køleskab.

God appetit!



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *