Lakseruller med dildcreme og grønne lækkerier

Lakseruller med dildcreme og grønne lækkerier

Jeg lavede disse dejlige lakseruller som forret lørdag aften, og de blev utroligt vellykkede. Det er en super god forret som, folk der er til fisk, vil elske! Her hjemme hos mig blev de et hit og det er helt sikkert noget jeg skal lave igen. Håber i kan lide dem! Der kommer to ruller ud af denne portion, altså til to personer.

Det skal du bruge:

Til 2 personer

  • 4 skiver laks
  • En håndfuld dild
  • 3 spsk. Flødeost naturel
  • Saft af ½ citron
  • Salt og peber
  • Dild, citron og rediser til pynt

 

Sådan gør du.

Blend dild og flødeosten sammen og tilsæt citronsaften. Blend nu massen til en ensartet creme. Smag cremen til med salt og peber. Put cremen ned i en frysepose og luk posen til.

Læg fire skiver laks ud på et stykke folie, så laksen danner et kvadrat. Klip et hul i posen med dildcremen og sprøjt to parallelle striber creme på laksen. Rul nu laksen om cremen, så rullen er pakket ind i folie. Læg laksen på køl ind til den skal serveres.

Tag nu laksen ud af køleskabet og skær rullen over i to. Placer rullerne på hver sin tallerken og pynt med overskydende creme, dild og radiser. Dryp lidt citron over hver rulle og server.

 

God appetit!

 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *