Mørbrad burger med hvidløgsmayo, chorizo og bacon

Mørbrad burger med hvidløgsmayo, chorizo og bacon

Alle elsker en god burger! og noge gange har man bare super meget lyst til lidt comfort food… Jeg synes det er rigtigt lækkert at variere fyldet i sin burger engang imellem, så her har i mit bud på en lidt mere avanceret burger. Du finder opskriften på mine hjemmebagte grove burgerboller her

 IMG_3383 IMG_3393

Det skal du bruge:
Til 4 personer

  • 4 burgerboller (evt. hjemmebagte)
  • 1 svinemørbrad
  • 12 skiver chorizo
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 salathoved (efter eget valg)
  • 1 løg
  • 8 skiver bacon

Hvidløgsmayo:

  • 5spsk mayonnaise
  • 2 fed hvidløg
  • salt og peber
  • ¼ citron

Sådan gør du:

Start med at brune svinemørbraden af på en pande. Kom den derefter i ovnen ved 150 grader, i 10-15 min eller til den har en temperatur på 60 grader.

Steg baconen på en pande, og herefter chorizoen. Tag nu mørbraden ud af ovnen og lad den hvile i 10 min.

Rør mayonnaise, salt og peber, friskpresset hvidløg og citronsaft sammen til en ensartet creme.

Snit løg og  peberfrugten i skiver, vask salaten og skær den i nogle grove stykker.

Skær nu mørbraden i skiver af 1 cm.

 

Saml burgeren: kom en god ske hvidløgsmayo på hver bolle og top den med grønt, mørbrad, bacon og chorizo.

God fornøjelse!

IMG_3413



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *