Pastaret med laks, champignoner og flødesovs

Pastaret med laks, champignoner og flødesovs

Her er opskriften på en favorit-pastaret med massere af smag og kraft – pasta med lækker laks, godt med dild og svampe.

Det skal bruge:
Til 4 personer

  • 6 skiver røget laks
  • 1 håndfuld dild
  • 1 dl fløde
  • ½ dl mælk
  • 400g pasta
  • 1 bakke friske champignoner
  • 2 forårsløg
  • salt og peber
  • lidt smør

Sådan gør du:

Rengør champignonerne grundigt. skær bunden væk og skær den i skiver. Rengør også forårsløg og snit dem. Skær laksen i tern.

Svits champignoner og forårsløg på panden i lidt smør.

Varm fløde og mælk i en gryde. Tilsæt de svitsede svampe og løg og lad det simre. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Hak lidt dild til pynt. Når pastaen har kogt færdigt blandes den med sovsen. Tilsæt nu laksen pynt med dild og salt og peber. Server!

God appetit!

 

 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *