Rodfrugtfad med oregano og rosmarin

Rodfrugtfad med oregano og rosmarin

Perfekt tilbehør til kød eller fjerkræ.

Masser af farve og lækre dufte er garanteret, når du laver mad med rodfrugter, og så er det bare det perfekte tilbehør til en lækker steg eller saftigt fjerkræ.

Rodfrugter er fulde af kostfibre, vitaminer, mineraler og antioxidater. De indeholder næsten intet fedt, og så mætter de godt med deres høje fiberindhold.

Det skal du bruge:

  • 2 håndfulde bagekartofler
  • 5 jordskokker
  • 5 store gulerødder
  • 1 1/2 løg
  • 2 rødbeder
  • olivenolie
  • frisk rosmarin
  • oregano krydderi
  • salt og peber

Sådan gør du:

Rens rodfrugter og kartofler i koldt vand og skræl gulerødder, rødbeder og jordskokker.

Skær gulerødder i stænger og halver dem og skær kartoflerne og rødbederne i både. Skær jordskokkerne og løgene i grove tern.

Kom alt i en frostpose og tilsæt godt med olie. maser olien ind og tilsæt salt og peber.

Spred alt ud på en bageplade og drys med oregano og frist rosmarin.

Kom det i ovnen ved 200 grader i 40 min.

God appetit!



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *