Rugbrødsboller med abrikos og græskarkerner

Rugbrødsboller med abrikos og græskarkerner

For mig er disse rugbrødsboller et hverdagsmust! Dette er en super let opskrift, da jeg bare springer over hvor gærdet er lavest, jeg bruger nemlig en rugbrødsblanding fra Amo.
Bollerne er super lette lige at snuppe med, hvis man er på farten, eller nyde til frokost med lidt pålæg eller tilbehør. De er super sunde og saftige og så er det rigtigt lækkert med lidt abrikos stykker i bollen.

Det skal du bruge:
ca. 20 boller

  • 1 Amo fuldkornsrugbrød melblanding
  • 6 tørrede abrikoser
  • 1/2 dl hørfrø
  • 1 dl græskarkerner
  • 1/2 dl sesamfrø

Sådan gør du:

Bland brødet efter instrukserne på pakken og tilsæt frø og kerner. Hak abrikoserne og tilsæt dem til dejen. Kom dejen i muffinforme og bag dem ved 180 grader varmluft, i 16-20 min.

Bollerne er velegnede til frokost, eller en lille snack.

God appetit!



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *